Hoge kortingen op black friday

Black Friday is een dag waar veel mensen elke november weer reikhalzend naar uitkijken. De bewuste vrijdag is hèt moment om koopjes te scoren die je de rest van het jaar nergens kunt vinden. About A Brands gaat zelfs een stapje verder door deze ene dag nog wat verder op te rekken. En… wat hebben goudklompen hier precies mee te maken?

Kom maar op met die korting!

Met Sinterklaas en kerstmis voor de deur is een fraaie korting nooit weg. About Our Brands speelt in op die behoefte door elk jaar verschillende acties rondom Black Friday te organiseren. Dé start van jouw feestdagenseizoen met genade voor je portemonnee. Wie koopt er immers niet die haarolie, bodylotion of oogschaduw voor minder?Straks vertellen we je waar je het best op kunt besparen, maar eerst: waar komt dit terugkerende fenomeen eigenlijk vandaan?

Oorspronkelijk komt ‘Black Friday’ uit de Amerikaanse stad Philadelphia, waar de politie in de jaren vijftig de enorme verkeersdrukte na Thanksgiving een naam mee gaf. In 1981 probeerden winkeliers ermee aan te geven voor het eerst in het kalenderjaar zwarte cijfers te schijven, oftewel winst te maken. Verliezen worden immers steevast in het oord genoteerd. Een mooie beloning na elf maanden hard werken en een fijn toetje voor de laatste maand van het jaar.

Voor de allereerste keer dat de term voorbij kwam, moeten we helemaal terug naar het jaar 1869. Wallstreet-financiers Jay Gould en Jim Frisk kochten toen samen zoveel goudklompen op, dat de prijs van het goedje snel steeg. Mensen die een exemplaar in handen wilden krijgen, kwamen nu al snel bij het gewiekste zakenduo uit, die de klompen voor een hoger bedrag weer verkocht. Op een vrijdag in september deden ze dit voor het eerst. Wie kon toen ooit bedenken dat diezelfde goudklompen op een dag plaats zouden maken voor munt- en papiergeld of contactdoos betalen?

Vandaag de dag kennen we Black Friday vooral als dé dag waarop veel producten tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar zijn. In Amerika wordt soms wel tot 75% korting aangeboden tijdens deze dag, maar About Our Brands pakt het anders aan. Wij focussen ons niet alleen op deze ene dag van het jaar, maar bieden je in de aanloop naar Black Friday alvast de kans om goedkoper haar-, huid-, gezichts- of beautyproducten aan te schaffen. Black Friday is bij ons Black WEEK! Een aantal suggesties voor haarverzorging in de winter zie je hier.

TOT 25% KORTING!

Wat verwacht jij dit jaar in je schoen voor Sinterklaas? En welk cadeautje mag absoluut niet ontbreken onder de kerstboom? Een sterk haarproduct, een verzorgende gezichtscrème of simpelweg een extra voorraadje scheerspullen voor manlief? Uit onderzoek blijkt dat verzorgingsproducten of een lekkere parfum of aftershave het vaak goed doen. Wie wil er immers niet fris en fruitig rondlopen?

In het kader van Black Friday geven we je daarom van maandag 23 t/m zondag 29 november fikse kortingen. Koop je voor 25 euro of meer, dan krijg je 10% KORTING (code: FRIDAY10), Koop je voor 60 euro of meer, dan krijg je 15% KORTING (code: FRIDAY15), Koop je voor 100 euro of meer, dan krijg je 25% KORTING (code: FRIDAY25). Als dat geen lach op de gezichten van je familie en vrienden brengt! Deze actie is ook van toepassing op de producten van Foligain, Toppik en Viviscal. Hierbij kan dezelfde kortingscode worden gebruikt.