In deze tijden van intelligente lockdowns, thuiswerken en beperkingen in het openbare leven, is een moment van eventjes kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid wel zo fijn. Even kopje onder, soms in de meest letterlijke zin van het woord. En als je dat dan toch doet, waarom dan niet meteen verantwoord? Zo heb je er ook nog wat aan!

Al je zorgen aan de kant

Na het enerverende jaar 2020, is iedereen wel aan wat ontspanning toe. Wat is er dan lekker dan een warm bad, dat het lichaam niet alleen ontspanning maar ook verzorging biedt? Wij zetten een aantal producten die je daarbij kunnen helpen op een rijtje.

Badzout

Laat die gezonde mineralen maar intrekken! Met het energierijke Spa of Iceland, werk je in alle rust aan een gezondere huid. Het zeezout is geproduceerd met geothermische energie en is rijk aan natuurlijke mineralen en magnesium, die goed zijn voor de huid. Verkrijgbaar in drie varianten: Sara, María en Fjóla. Spa of Iceland Scrubzout Zwart is te gebruiken voor het verwijderen van dode huid en onzuiverheden.

Beard & Body Wash

Voor de verzorging van lichaam en -mannen opgelet- gezichtsbeharing, raden we Clubman Beard & Body Wash aan. Het bevat een heel precieze mix van natuurlijke extracten, op een hoog schuimende, sulfaat- en parabenenvrije basis. Het voedt baard, haar, gezicht en lichaam met luxe schuim en heeft een energieke en verfrissende geur. Vuil wordt verwijderd, zonder het lichaam te ontdoen van zijn natuurlijke oliën. Daarnaast zijn er meer tips om je baard te verzorgen.

Het perfecte geurtje

Last but not least: een lekker geurtje in de badkamer. De luxe Spa of Iceland veganistische geurkaarsen hebben heerlijke, ontspannende geuren en blijven maar liefst 36 branduren haar werk doen. De kaarsen komen ook hierbij in de varianten Sara (Citrus, Rood Fruit & Sandelhout), María (Verbena, Citroen, Ylang Ylang, amandel & Vanille) en Fjóla (Kokosnoot, amber, Muskus en Vanille).

10% KORTING (op alles!)

Sinterklaas, Kerstmis, Oudejaarsavond en misschien zelfs wel een verjaardag. December staat traditiegetrouw bol van de feestdagen en mogelijkheden om jezelf of je naasten eens lekker in de watten te leggen. Omdat 2020 al lastig genoeg was, denken we graag met je mee en geven we speciaal voor jou DE HELE MAAND DECEMBER maar liefst 10% KORTING te geven op ALLE PRODUCTEN. Bovendien ontvang je bij elke bestelling gratis een tube desinfecterende Victoria Handgel. Gebruik hiervoor bij je bestelling de kortingscode: ‘DECEMBER’. Deze actie is ook van toepassing op de producten van Toppik, Foligain en Viviscal.