Ardell nep wimpers collectie

Wie wil er nu geen prachtige ogen die alle aandacht op zich vestigen? Tegenwoordig gaan veel dames naar de salon om wimper extensions te laten zetten en bij te laten vullen. Maar ja, dat kost een paar lieve centjes…(wie mooi wil zijn, moet pijn lijden dames…)Wij hebben in ieder geval met behulp van Ardell wimpers een goedkopere oplossing voor prachtige wimpers ontdekt, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft! Handig toch?

Creëer de mooiste wimpers

Er zijn veel verschillende soorten wimpers, van nepbont tot singles of trio’s, magnetische en zelfs van Remy haar. Hoe maak je nu de keuze welke de juiste look creërt voor jou, of de gelegenheid waarvoor je er graag op je best wil uitzien?
Ardell’s wimpers NIET getest zijn op dieren, wat voor velen toch een belangrijk item is. Nepwimpers zijn veilig voor contactlensdragers en je kunt er mee slapen, wat ook zeker een voordeel is. Als je de wimpers goed verzorgd kun je er best lang mee doen en ook meerdere keren worden gedragen; dus bewaar ze in de originele tray waar ze in geleverd worden.
De individuele wimpers kunnen zelfs 2 tot 4 weken meegaan wanneer je ze aanbrengt met de Ardell LashTite individual lijm. Dit is namelijk een semi- permanente lijm die je met Ardell’s LashFree weer makkelijk kunt verwijderen. 

ardell wimpers van dichtbij

Als je ze maar één dag wilt dragen, kun je er voor kiezen om ze aan te brengen met de Ardell Lashgrip of Duo striplash lijm (30 seconden droogtijd). Deze kun je gewoon veilig verwijderen met een op olie gebaseerde oog makeup remover aan het einde van je dag. Maak je geen zorgen als je wat wimpers verliest bij het verwijderen van de wimpers; dit is normaal en geeft geen zorg om je druk over te maken.

Persoonlijk raden we je aan om nooit de LashTite lijm voor een strip te gebruiken, maar enkel voor de individuele wimpers, welke 2 tot 4 weken kunnen blijven zitten bij juist gebruik. Zorg er ook voor dat de lijm niet in contact komt met je huid. Lees altijd voor gebruik de verpakking goed; deze helpt je ook om de wimpers op de juiste manier te bevestigen. Let er ook op dat Ardell’s wimpers handgemaakt zijn, dus er kunnen kleine verschillen zijn in de uitvoeringen. Als je ietwat kleine ogen hebt, zouden wij je adviseren om te kiezen voor demi wimpers, welke minder breed zijn. Ook de baby wimpers en andere light varianten zijn geschikt. Mochten de wimpers na het aanbrengen toch te wijd naar je zin zitten, kun je ze vanaf de buitenkant bij knippen.

Er zijn geknoopte en knoopvrije varianten. De geknoopte hebben een langer oppervlak, waardoor ze voor beginners iets makkelijker zijn qua gebruik en beter lijm op aan te brengen valt. Echter ogen de knoopvrije varianten natuurlijker en zal het niemand opvallen dat je ze draagt. Ook zijn er magnetische varianten, waar je geen lijm bij nodig hebt. Zelf vinden wij deze ideaal, omdat je het risico op lijm in je ogen niet hebt en supersnel bent voorzien van schitterende wimpers. Hierbij is de LashApplicator ontzettend handig, deze zorgt ervoor dat je de wimpers met precisie en snelheid bevestigt en bovendien is de applicator geschikt voor alle magnetische varianten.

het aanbrengen van Ardell Lashes

Dus of je nu een dramatische of natuurlijke look wilt, of misschien zelfs één met glitter en glamour voor een avondje uit; kijk gauw tussen ons assortiment met de bestsellers van Ardell nepwimpers.