De functie van Aftershave

Lekker, zo’n fris geurtje op de wangen na een scheerbeurt, maar wist je dat aftershave nog meer functies heeft dan slechts dienen als mannenparfum?

Het voorkomt infectie aan kleine wondjes en bevat verkoelende stoffen die het branderige gevoel na het scheren onderdrukken.

Van aftershave tot kwasten en mesjes

We nemen onze drie populairste geuren aftershaves van het merk Clubman Pinaud met je door. Dagelijks te gebruiken voor een verzorgende huid, behandeling van kleine wondjes die door het scheren kunnen ontstaan en het meedragen van een frisse geur.

De Clubman Pinaud Reserve Whiskey Woods After Shave Lotion

Clubman Pinaud Reserve Whiskey Woods After Shave Lotion combineert tabaksblad en bergamot met whisky en hout om elke scheerbeurt op een gladde rokerige toon af te werken.

Na het scheren kalmeert en stimuleert het de huid terwijl het wondjes helpt genezen. De Whiskey Woods After Shave-formule bevat natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen, ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen hebben. Spat een beetje van de After Shave in je handen en wrijf het over je geschoren huid.

Clubman Pinaud aftershave met citrusgeur

Clubman Pinaud Citrus Musk After Shave Cologne is een echte klassieke citrusgeur voor mannen. Citrus, bittere sinaasappel en pittige musk zijn de typerende aroma's.

De topnoot bevat een verfrissende citrusmix van citroengras, limoen en bergamot. In de hartnoot is een bloemige hint van jasmijn en een hint van lelietje-van-dalen en geur van anjer waarneembaar. In de basisnoot zetten mannelijk hout, musk en tonka de toon. Breng een kleine hoeveelheid aan op handpalmen. Wrijf de handen tegen elkaar en breng aan op gezicht en hals. Kan ook worden gebruikt als body splash.

Clubman Pinaud Hair Tonic eau de Portugal

Toch een haartonic in dit rijtje, aangezien deze zowel voor het hoofdhaar als de baard, snor en sik gebruikt kan worden. Een geweldige haartonic voor licht haar met een verfrissende citrusgeur van citroenen uit Portugal.

Clubman Pinaud Hair Tonic Eau de Portugal is niet vet en licht van gewicht. Eenmaal aangebracht merk je het nauwelijks in je haar maar heeft het wel een uitstekende houdkracht. De hold houdt de hele dag aan. Speciaal voor lichtgekleurd haar. De meest in het oog springende kenmerken: mannelijke zoete geur, verwijdert roos, stimuleert de bloedcirculatie van de hoofdhuid, houdt haar gezond, verzorgd en glanzend.

Een goed begin...

…is het halve werk. Wie aftershave gebruikt, heeft alle andere verzorgings- en stylingrituelen waarmee je de dag begint waarschijnlijk allemaal al achter de rug. Zoals uiteraard het scheren. Meer over de herkomst van de mesjes zoals we deze nu kennen, lees je hier! Aftershave is uiteindelijk de finishing touch na het gebruik van producten als:

De perfecte scheerkwast!

De Clubman Pinaud Scheerkwast voelt geweldig aan op je gezicht en klopt schuim snel op. In tegenstelling tot natuurlijke borstels drogen de synthetische vezels van Clubman supersnel en behouden ze hun vorm langer waardoor ze langer meegaan. De perfect uitgebalanceerde ergonomisch gevormde handgreep maakt het werken met de kwast zeer comfortabel.

Clubman Pinaud Aluin Pen

De Clubman Pinaud Aluin Pen stopt het bloeden snel en effectief. Het verzegelt het huidoppervlak om het binnendringen van vuil en bacteriën onder de huid te voorkomen, wat tot infecties kan leiden. Deze pen stopt kleine bloedingen na je scheerbeurt en maakt de huid strakker. De bloedstelpende pen met Aluminiumsulfaat heeft het voordeel dat deze eenvoudig kan worden aangebracht op plaatsen waar je krassen of kleine bloedingen hebt.

Maximale bescherming met Clubman Pinaud

Deze supergeconcentreerde Clubman Pinaud Supreme Deodorant Spray biedt maximale bescherming, vernietigt geur veroorzaakt door bacteriën, droogt bij contact en laat geen vlekken achter op je kleding. Extracten van eikenmos en boommos zorgen voor een aangename mannengeur.

Stylinggel van Clubman Pinaud

De Clubman Pinaud Styling Gel houdt je haar de hele dag netjes en verzorgd. Ricinusolie in de stylinggel verbetert het uiterlijk van het haar en draagt ​​ook bij aan hun groei. Tarwe-eiwitten repareren beschadigd haar en voeden het. Het wordt toegepast op elk type haar. Het haar is goed verzorgd, glanzend, de stijl ziet er natuurlijk uit, blijft lang op het haar zitten.