Hair to the Max

We hebben een waanzinnig nieuw product voor je waar we direct enthousiast van werden. De productlijn van HairMax geeft je haar elke ochtend de ideale kickstart voor de rest van je dag. Simpel in gebruik en een direct fris gevoel.

4 in 1 = totaalverzorging

Kijken we naar HairMax, dan zien we een aantal beschikbare producten. Een shampoo, conditioner, hair booster en overnight infusion. Los te verkrijgen, maar ook in een luxe set. De complete Density 4 stuks Bio-Active Hair Therapy werkt synergetisch met bewezen wetenschap om je dunner wordend haar om te zetten in dikker, voller, gezonder uitziend haar.

HairMax for density Bio-Active Hair Therapy is een wetenschappelijk vernieuwde productlijn voor dunner wordend haar, gecreëerd door experts op het gebied van haargroei om haar en hoofdhuid te ondersteunen met meer energie, stimulatie en essentiële voeding.

HairMax tilt haarwetenschap naar een nieuw niveau en richt zich niet alleen op haar, maar richt zich ook op meerdere oorzaken van dunner wordend haar. De gepatenteerde NRG8-pLEX-formuleringen omvatten cafeïne, appelstamcellen, biotine, reishi-paddenstoelen en niacinamide, die de bouwstenen leveren om gezond haar en hoofdhuid te ondersteunen.

Door gebruik te maken van geavanceerde liposoomtechnologie, maximaliseert het de penetratie van de Bio-Active-ingrediënten in de hoofdhuid en levert deze rechtstreeks aan de follikel. Met de HairMax Density lijn kun je voller, dikker en gezonder uitziend haar ervaren! Voor mensen die de eerste grijze haren de kop op zien steken, hebben we ook een goede tip.

Shampoo

De vochtbindende eigenschappen bereiden de hoofdhuid voor om de in liposomen ingekapselde actieve ingrediënten te ontvangen, waardoor een optimale levering in de haarzakjes mogelijk is. Een unieke mix van aromatische essentiële oliën prikkelt de zintuigen en stimuleert je hoofdhuid voor een schone en verfrissende ervaring. Density Stimul8 is ook pH-gebalanceerd waardoor je haar natuurlijk vocht en oliën vasthoudt om het haar gezond en sterk te houden.

Gebruik: Breng HairMax Density STIMUL8 Shampoo aan op nat haar en masseer gedurende 30 seconden in het haar en de hoofdhuid. Grondig spoelen. Breng daarna EXHILAR8 Conditioner aan op het haar en de hoofdhuid terwijl je zachtjes in een cirkelvormige beweging masseert. Laat 2-3 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit.

Conditioner

Deze dorstlessende formule zorgt voor de hydratatie waar je dunner wordend haar naar hunkert. Het helpt breuk te voorkomen en beschermt je haar tegen schade veroorzaakt door hitte, styling en omgevingsstress. Deze haarverjongende formule verzegelt essentiële voedingsstoffen en versterkt elke streng, waardoor je haar er voller, gezonder en sterker uitziet.

Gebruik: Breng EXHILAR8 Conditioner aan op het haar en de hoofdhuid terwijl je zachtjes in een cirkelvormige beweging masseert. Laat 2-3 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit.

Haargroei via topproducten

Hair Booster

Deze super opgeladen formule bevat ontstekingsremmers, antioxidanten en energieversterkers die cruciaal zijn voor een gezonde haarcyclus. De HairMax Density Acceler8 Hair Booster bevat pepermuntolie om te helpen bij de bloedsomloop en om voedingsstoffen en zuurstof naar zwakke haarzakjes te brengen. Dit helpt om een gezonde haarcyclus te stimuleren en haarbreuk te verminderen. Bovendien helpt het door licht geactiveerde ingrediënt milieuschade te bestrijden, waardoor dunner wordend haar wordt omgezet in dikker, voller uitziend haar.

Gebruik: Aanbrengen op handdoekdroog haar. Scheid en verdeel het haar om ACCELER8 Hair Booster + Nutrients op de hoofdhuid te sprayen en masseer zachtjes gedurende 2 minuten. Niet spoelen. Gebruik voor de beste resultaten onmiddellijk een HairMax-laserapparaat, omdat licht het product zal activeren voor maximale voordelen.

Haarcyclus stimuleren via shampoo

Overnight Infusion

De HairMax Density RSN8 Pro Scalp Infusion voedt en versterkt zowel het haar als de hoofdhuid. Het gepatenteerde NRG8-pLEX Bio-Active-complex geeft je haar en hoofdhuid meer energie, stimulatie en voeding via een gericht liposoom afgiftesysteem. In combinatie met een geconcentreerde mix van peptiden, vitamines en vitale extracten van algen, ginseng en andere, herstellen ze de beschadigde huid en leveren ze de essentiële bouwstenen voor een gezonde hoofdhuid. Het bevat de ontstekingsremmende kracht van resveratrol, een natuurlijke fenol, ter ondersteuning van de gezondheid van de hoofdhuid om de tekenen van biologische veroudering van de hoofdhuid te bestrijden en hyaluronzuur voor diepe hydratatie.

Gebruik: Voor het slapengaan, droog haar scheiden en druppels op de hoofdhuid aanbrengen met de meegeleverde druppelaar. Masseer de hoofdhuid met vingertoppen om een gelijkmatige verdeling te garanderen. Niet spoelen. Geniet van de ontspannende geur van etherische olie terwijl je hoofdhuid verjongt tijdens je slaap.