Bondi Sands Aero Self Tanning Foam - Ultra Dark

Merk: Bondi Sands

Ervaar de volgende generatie in zelfbruining met de Bondi Sands Aero Self-Tanning Foam Ultra Dark. Aero Ultra Dark is perfect voor Tanners die op zoek zijn naar de diepste bruine kleur.

 € 26,99 € 24,95
 • Koop 3 voor € 24,29 en bespaar 3%

Gratis thuisbezorgd vanaf 30,-

Bestel in onze beveiligde betaalomgeving

Besteld voor 23:59 = Maandag in huis

Garanties

 • Veilig betalen (ook achteraf mogelijk)
 • Alleen originele producten
 • Tot 30 dagen gratis ruilen & retourneren
 • Direct persoonlijke hulp bij vragen

Gegevens van Bondi Sands Aero Self Tanning Foam - Ultra Dark

Merk: Bondi Sands

Met een gewichtloze, sneldrogende formule is Bondsi Sands Aero Self Tanning Foam Ultra Dark zo licht als lucht en binnen enkele seconden droog en snel in de huid opgenomen voor de meest gecontroleerde en comfortabele zelfbruiningservaring tot nu toe.

Met de innovatieve dual action bruiningsformule en de kenmerkende kokosgeur, zal deze ultralichte aerosolschuim je huid gehydrateerd houden met een diepe, langdurige, gebronsde gloed.

Ultrasneldrogende aerosolschuim wordt dieper en sneller in de huid opgenomen voor de meest gecontroleerde en comfortabele zelfbruiningservaring.

Aero hydrateert en voedt de huid intensief, wat resulteert in een langdurige bruine kleur.

Alle Bondi Sands-producten zijn gemaakt en geformuleerd om een ​​onberispelijke, natuurlijke, streepvrije afwerking te garanderen.

 • Droogt snel
 • Innovatieve dual action bruiningsformule
 • Perfect voor ervaren Tanners die op zoek zijn naar de diepste bruine kleur
 • Streepvrij
 • Met vitamine E en jojoba
 • Vegan & Dierproefvrij

Stap 1
Gebruik de Bondi Sands Exfoliation Mitt om ervoor te zorgen dat je huid schoon en vrij van vochtinbrengende middelen is.

Stap 2
Breng Aero Self Tanning Foam Ultra Dark royaal aan op een Tanning Mitt voordat je lange, vegende bewegingen maakt op benen, armen en lichaam. Gebruik de resterende resten op de tanning mitt voor gezicht, ellebogen en knieën.

Stap 3
Laat minimaal 6 uur op de huid zitten. Douche met warm water en dep de huid zachtjes droog. Voor de diepste bruine kleur, breng Bondi Sands Aero 30 minuten na het aanbrengen opnieuw aan.

Water, alcohol, dihydroxyaceton, propyleenglycol, butaan, dimethylisosorbide, isobutaan, glycerine, propaan, ethoxydiglycol, peg-60 gehydrogeneerde ricinusolie, polysorbaat 20, erythrulose, parfum (geur), ci 14700 (fd&c red no. 4), ci 19140 (fd&c geel nr. 5), gehydrolyseerde jojoba-esters, ci 42090 (fd&c blauw nr. 1), bisabolol, tocoferylacetaat, farnesol, coumarine. drijfgas: koolwaterstof.

Waarschuwing
ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK. Dit product bevat geen zonnebrandcrème en beschermt niet tegen zonnebrand. Herhaalde blootstelling van een onbeschermde huid tijdens het zonnen kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere schadelijke effecten op de huid verhogen, zelfs als u niet verbrandt. BUITEN HET ZICHT EN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Test op een klein gebied. Niet aanbrengen op een beschadigde, ontstoken of gevoelige huid. Als irritatie, roodheid of jeuk optreedt, stop dan met het gebruik. Bij inslikken medische hulp inroepen of onmiddellijk contact opnemen met een Antigifcentrum. Blijf uit de buurt van de ogen. Als er per ongeluk materiaal in de ogen komt, goed uitspoelen met veel schoon water. Zoek medische hulp als irritatie aanhoudt.
waarschuwing: inhoud onder druk.niet doorboren of verbranden. niet opslaan bij temperatuur boven 120 °f. buiten bereik van kinderen houden. gebruik alleen zoals aangegeven. opzettelijk misbruik door opzettelijke concentratie en inademing van de inhoud kan schadelijk of fataal zijn. gevaar: uiterst ontvlambare aerosol. container onder druk: kan barst bij verwarming. uit de buurt van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vlammen en andere ontstekingsbronnen houden. niet roken. spuit niet op een open vlam of andere ontstekingsbron. niet doorboren of verbranden, zelfs na gebruik. bescherm tegen zonlicht. niet blootstellen aan temperaturen hoger dan dan 50°c/122°f. misbruik van oplosmiddel kan dodelijk zijn.

Meer dan de beste Self Tanning, Suncare en Body producten.

Bondi Sands gaat over zand, zee en zon en de levensstijl die daarbij hoort.

Geïnspireerd door het meest iconische strand van Australië en de wens om de ultieme bruine kleur voor iedereen toegankelijk te maken, werken onze salonkwaliteitsformules om je een gelijkmatige, natuurlijk gouden teint te geven die je huid hydrateert en voedt, wat betekent dat je langer gebruind blijft. Eigendom van en gemaakt in Australië.

Aero Ultra Dark geeft de huid de diepste, gebronsde gloed - dit is onze donkerste zelfbruiner tot nu toe.

Voor een gelijkmatige, streeploze applicatie gebruik je de Bondi Sands Application Mitt. Het gebruik van de Mitt elimineert ook de kans op gebruinde handpalmen. De luchtige formule is ultralicht van gewicht, wat zorgt voor een soepele, gelijkmatige applicatie, een droog resultaat in enkele seconden en een diepere, langer aanhoudende bruine kleur. Laat minimaal 6 uur op de huid zitten voor een diepe, gebronsde gloed.

Aerosolschuim wordt dieper en sneller in de huid opgenomen voor de meest gecontroleerde en comfortabele zelfbruinings ervaring. De geavanceerde formule en het luchtige formaat zorgen ervoor dat de formule snel op de huid wordt opgenomen en droogt, in vergelijking met gewone zelfbruinende schuimen.

Bondi Sands Aero Ultra Dark bevat bruiningsactieve stoffen met dubbele werking om een ​​donkere en langdurige kleur te verkrijgen. Onze geavanceerde formule combineert bruiningsactieve stoffen van salonkwaliteit met vitamine E en jojoba. Beide staan ​​bekend om hun hydratatie, Aero hydrateert en voedt de huid intens, wat resulteert in een langdurige bruine kleur.

De formule bevat zowel vitamine E als jojoba. Van beide ingrediënten is bekend dat ze helpen bij het hydrateren van de huid, wat op zijn beurt bijdraagt ​​aan een langer bruin kleurtje.

Aero Ultra Dark geeft je een verbazingwekkend rijke, natuurlijke en onberispelijke kleur die tot 7 dagen aanhoudt. Met een goede voorbereiding en hydratatie kan dit aanzienlijk langer zijn.

Totdat je de kleurtint eraf wast, moet je er rekening mee houden dat de bronzer in de kleurtint (de kleur in de formule die je helpt om de kleurtint gelijkmatig aan te brengen) kan overgaan op kledingstukken. Het droogt echter snel en elke overdracht zal minimaal zijn. Wees gerust, alle ingrediënten in onze producten zijn oplosbaar in water en moeten gemakkelijk uitwasbaar zijn.

Gerelateerde producten

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bondi Sands Aero Self Tanning Foam - Ultra Dark
Uw waardering
© 2020 AboutOurBrands