Maria Nila

100% veganischische haarverzorging
Maria Nila is niet het gebruikelijke merk voor haarverzorging. Deze 100% veganistische en dierproefvrije producten zijn ontwikkeld uit liefde voor dieren, omdat ze geen deel mogen uitmaken van haarverzorgingsproducten. Door veganistische schoonheid van hoge kwaliteit te bieden, maken ze het voor iedereen gemakkelijk om een stap te zetten naar een duurzame en vriendelijkere wereld.


Ardell

De No. 1 in nepwimpers
Of het nu gaat om individuele wimpers, wimperstrips of magnetische wimpers, ongeacht de gewenste look die je graag wil creëren bij jezelf; Ardell helpt je hierbij.

Ardell maakt de beste  kunstwimpers die vandaag de dag op de beauty markt te krijgen zijn.


sashapure

Sashapure

BEHOUDT DE KRACHT VAN JE HAAR
Alle puur natuurlijke SashaPure producten hebben bewezen te ontklitten, het haar te versterken, te voeden en bevatten daarnaast ook anti- verouderingseigenschappen, anti-haarbreuk eigenschappen en het hydrateren van het haar. Het enige merk met het 300 jaar oude superfood Sacha Inchi Olie!


Clubman Pinaud

Join the club!
Vandaag - meer dan 200 jaar sinds zijn debuut - biedt Clubman Pinaud een breed scala aan populaire verzorgingsproducten voor mannen die trouw blijven aan het erfgoed van het merk en tegelijkertijd must-haves op de markt brengen die worden aangestuurd door markttrends.
Clubman Pinaud, het officiële kappersmerk sinds 1810.


Spa of Iceland

Breng de spa naar je huis

De Spa of Iceland producten zijn geïnspireerd door de frisse lucht, het schone water en de geothermie die sterk aanwezig zijn in het IJslandse klimaat.
De luxueuze bad productenlijn voor huid en haar van Spa of Iceland zijn voor 95% op natuurlijke basis en zijn veganistisch. Bovendien bevatten ze echt IJslands zeezout.

AboutOurBrands

Wij zoeken merken die goed zijn voor jou. Ons doel is om niet alleen maar producten te verkopen, maar ook om jou te informeren over het merk en de producten zodat je altijd de juiste keuze kan maken en nooit voor teleurstellingen komt te staan. Bovendien kopen wij al onze producten in van de officiële leverancier en zijn dus altijd op de hoogte van ons assortiment.

AboutOurVision

Bij ons vindt je misschien niet alle bekende merken die iedereen aanbiedt, maar alleen merken die wij persoonlijk hebben beoordeeld en goedgekeurd op verschillende eigenschappen als kwaliteit, duurzaamheid en authenticiteit. Hierdoor kunnen wij met zekerheid melden dat al onze merken de beste in zijn soort zijn.

Daarom zeggen wij bij bij AboutOurBrands

Ben je nog geen lid van de nieuwsbrief? Het ontvangen van een nieuwsbrief is onmisbaar wanneer je regelmatig aankopen doet op onze shop. Je profiteert als nieuwsbrief abonnee namelijk van veel leuke voordelen, kortingen en exclusieve acties voor nieuwsbrief abonnees. Meld je nu gratis aan en blijf altijd op de hoogte van de laatste acties, aanbiedingen en beautytrends.

Tips & trends

 • Zeg, ken jij de waterman?

  Tekort hyaluronzuur aanvullen

  Mensen bestaan voor een groot deel uit water en dat is maar goed ook. We kunnen niet zonder en overleven onmogelijk zonder dit belangrijke bestandsdeel. Toch neemt de productie van stofjes die hieraan ter ondersteuning dienen naarmate we ouder worden af, met alle gevolgen van dien. Tijd om in te grijpen!

  Lees meer »
 • Waarom krijgen we eigenlijk rimpels?

  Oplossingen tegen rimpels

  Voor een stralende huid zonder oneffenheden hoef je als kind en (jong) volwassene geen fratsen uit te halen. We worden immers allemaal geboren zonder ouderdomstekenen in het gelaat. Waarom krijgen we op latere leeftijd dan wel rimpels en bestaat er een manier om moeder natuur een stap voor te zijn? Het antwoord: ja! (zo bewees zelfs de oudste vrouw ter wereld)

  Lees meer »
 • Zelfbruinen was nog nooit zo makkelijk

   Zelfbruinen gezonder dan zonnebank

  Met temperaturen tussen de 3 en 7 graden zal januari allesbehalve de boeken in gaan als een tropisch warme maand. Voor een lekker bruin kleurtje zullen we nog een maand of 4 a 5 moeten wachten, want ook vliegvakanties zijn momenteel uitgesloten. Toch bestaat er een manier om, zonder uren onder de zonnebank, een lekker vakantiekleurtje te krijgen.

  Lees meer »

© 2020 AboutOurBrands