Maria Nila

Maria Nila Vegan Haarverzorging

100% veganistische haarverzorging

Maria Nila is niet het gebruikelijke merk voor haarverzorging. Deze 100% veganistische en dierproefvrije producten zijn ontwikkeld uit liefde voor dieren, omdat ze geen deel mogen uitmaken van haarverzorgingsproducten. Door veganistische schoonheid van hoge kwaliteit te bieden, maken ze het voor iedereen gemakkelijk om een stap te zetten naar een duurzame en vriendelijkere wereld.

70 producten

Pagina
12 24 36

70 producten

Pagina
12 24 36

Maria Nila is een Zweedse cosmeticafabrikant die zich richt op het ontwikkelen van 100% Vegan beauty producten. De missie van Maria Nila is de wereld voorzien van vriendelijke, duurzame beautyproducten in een professionele, bewuste en speelse manier. De toekomst van beauty is vegan en “climate friendly”

Alle Maria Nila producten zijn volledig vrij van sulfaten & parabenen, 100% Vegan, Cruelty Free en 100% Climate Compensated. Maria Nila heeft de natuur en de toekomst van de wereld hoog in het vaandel staan. Vandaar dat zij diverse klimaat projecten ondersteunen om hun ecologische afdruk te verminderen.

Maria Nila is ook volledig PETA en Cruelty Free gecertificeerd, deze strenge certificaten laten zien hoe belangrijk mens, natuur en dier zijn in de filosofie van Maria Nila.

Productenlijnen

Maria Nila producten

Maria Nila Head & Hair Heal

Deze shampoo, Conditioner & Haarmasker hebben een kalmerende werking en bevorderen je haargroei.

Maria Nila Luminous Colour

Deze shampoo, Conditioner & Haarmasker geven je haarkleur een boost en beschermen de kleur.

Maria Nila Pure Volume

Een haarmasker en een Mousse voor meer volume.

Maria Nila Sheer Silver

Een fijne Vegan Zilvershampoo.

Maria Nila Structure Repair

Deze shampoo, conditioner & haarmasker repareren gebroken haar.

Maria Nila True Soft

Deze shampoo, Conditioner, Haarmasker en argan olie geven je zijdezacht haar.

Maria Nila Colour Refresh

De leukste kleurmaskers voor je haar. Beschikbaar in 10 kleuren.

Maria Nila Styling

Of je nu kiest voor de Styling Spray, Styling Mousse of Extreme Spray, je haar zit hiermee altijd perfect in model.

Klimaatcompensatie

Wanneer je Maria Nila producten koopt, draag je bij aan het planten van nieuwe bomen in onze wereld!

Maria Nila is trots om samen te werken met Zeromission en Plan Vivo! Ze steunen het project Taking Root. Taking Root werkt samen met boeren in enkele van de armste delen van de wereld voor herbebossing van bossen. Dit wordt bereikt door boeren aan te moedigen om de onderbenutte delen van hun landbouwbedrijven opnieuw te beplanten in ruil voor rechtstreekse betalingen. De boerenfamilies krijgen een inkomen aangeboden en het project helpt de effecten van klimaatverandering te verzachten. Boeren kunnen op lange termijn werken en zich richten op de zorg voor het bos in plaats van op korte termijn te stoppen voor economische resultaten.

© 2020 AboutOurBrands