Maria Nila

Maria Nila Vegan Haarverzorging

100% veganistische haarverzorging

Maria Nila is niet het gebruikelijke merk voor haarverzorging. Deze 100% veganistische en dierproefvrije producten zijn ontwikkeld uit liefde voor dieren, omdat ze geen deel mogen uitmaken van haarverzorgingsproducten. Door veganistische schoonheid van hoge kwaliteit te bieden, maken ze het voor iedereen gemakkelijk om een stap te zetten naar een duurzame en vriendelijkere wereld.

Tonen als Foto-tabel Lijst

76 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

76 producten

12 24 36

Maria Nila

Maria Nila is een Zweedse cosmeticafabrikant die zich richt op het ontwikkelen van 100% Vegan beauty producten. De missie van Maria Nila is de wereld voorzien van vriendelijke, duurzame beautyproducten in een professionele, bewuste en speelse manier. De toekomst van beauty is vegan en “climate friendly”

Alle Maria Nila producten zijn volledig vrij van sulfaten & parabenen, 100% Vegan, Cruelty Free en 100% Climate Compensated. Maria Nila heeft de natuur en de toekomst van de wereld hoog in het vaandel staan. Vandaar dat zij diverse klimaat projecten ondersteunen om hun ecologische afdruk te verminderen.

Maria Nila is ook volledig PETA en Cruelty Free gecertificeerd, deze strenge certificaten laten zien hoe belangrijk mens, natuur en dier zijn in de filosofie van Maria Nila.

Productenlijnen

Maria Nila producten

Maria Nila Head & Hair Heal

Deze shampoo, Conditioner & Haarmasker hebben een kalmerende werking, verminderen roos en bevorderen je haargroei.

Maria Nila Luminous Colour

Deze shampoo, Conditioner, Haarmasker & Lotion geven je haarkleur een boost en beschermen je kleur tegen invloeden van buitenaf.

Maria Nila Pure Volume

Een shampoo, Conditioner, Haarmasker en een Mousse voor meer volume, zonder het haar te verzwaren.

Maria Nila Sheer Silver

Een fijne Vegan Zilvershampoo, Conditioner & Haarmasker dat gouden en gele tinten in blond/ grijs/ wit haar neutraliseert en glans en kracht aan je haar geeft. .

Maria Nila Structure Repair

Deze shampoo, conditioner, haarmasker & Leave in Cream repareren gebroken en beschadigd haar.

Maria Nila True Soft

Deze Shampoo, Conditioner en Haarmasker verzacht, hydrateert en versterkt het haar terwijl het kroezen en statische elektriciteit vermindert.

Bovendien bevat deze lijn een voedende Arganolie die je haar verzacht, hydrateert en versterkt!

Maria Nila Colour Refresh

De leukste kleurmaskers voor je haar. Een voedend kleurenbom masker met niet-permanente kleurpigmenten die je haar snel opfrissen. Het masker hydrateert en vermindert kroezen voor een zijdezacht en glanzend resultaat.

Maria Nila Styling Spray

Of je nu kiest voor de Maria Nila Styling Spray, Shimmer Spray, Finishing Spray of Extreme Spray, je haar zit hiermee altijd perfect in model!

Maria Nila Volume & Texture

Geef je haar meer volume en textuur met deze heerlijke producten van Maria Nila. Deze lijn bevat een Salty Mist, Quick Dry Heat Spray, Ocean Spray, Volume Spray, Styling Mousse, Invisidry Shamopo en de populaire Dry Shampoo!

Maria Nila Crème

Style je haar met de heerlijke crèmes van Maria Nila. de crèmes van Maria Nila variëren van Styling Cream, Salty Cream, Curlique Cream tot een Cream Heat Spray

Maria Nila Powders

Geef je haar meer volume en power met de Maria Nila Power Powder en de Maria Nila Cleansing Powder

Maria Nila Minerals

Er is een breed scala aan haarstylingproducten en de Minerals haarwax is ongetwijfeld een van de meest populaire. De haarwax maakt het gemakkelijk om het haar te stylen en in de gewenste positie te brengen. De haarwax kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden en is geschikt voor kort en lang haar.

Klimaatcompensatie

Wanneer je Maria Nila producten koopt, draag je bij aan het planten van nieuwe bomen in onze wereld!

Maria Nila is trots om samen te werken met Zeromission en Plan Vivo! Ze steunen het project Taking Root. Taking Root werkt samen met boeren in enkele van de armste delen van de wereld voor herbebossing van bossen. Dit wordt bereikt door boeren aan te moedigen om de onderbenutte delen van hun landbouwbedrijven opnieuw te beplanten in ruil voor rechtstreekse betalingen. De boerenfamilies krijgen een inkomen aangeboden en het project helpt de effecten van klimaatverandering te verzachten. Boeren kunnen op lange termijn werken en zich richten op de zorg voor het bos in plaats van op korte termijn te stoppen voor economische resultaten.

© 2020 AboutOurBrands