Spa of Iceland Aroma Diffuser Fjóla

Merk: Spa of Iceland

Aroma diffuser met een ontspannen geur van zoete vanille, muskus, amber en exotische kokosnoot.

 € 25,00

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Neem contact op met de klantenservice.

Garanties

 • Veilig betalen (ook achteraf mogelijk)
 • Alleen originele producten
 • Tot 30 dagen gratis ruilen & retourneren
 • Direct persoonlijke hulp bij vragen

Specificaties van Spa of Iceland Aroma Diffuser Fjóla

Geur
Exotisch, Zacht

Gegevens van Spa of Iceland Aroma Diffuser Fjóla

Merk: Spa of Iceland

Spa of Iceland Fjóla Relaxing Aroma Diffuser is een elegante aroma verspreider gemaakt met een mix van ontspannende geur van kokos, amber, muskus en vanille.

Deze diffuser voegt moeiteloos en continu een omhullende geur toe aan elke ruimte.

100% biologisch afbreekbare blend, bevat geen alcohol of glycolbasis en geeft een continue geur in de lucht gedurende 80 dagen. 

Zie een diffuser als een boeket bloemen - je ruikt de geur terwijl je voorbij loopt, maar het zal niet noodzakelijk de kamer met geur vullen.

 • Veganistisch gecertificeerd
  Het Certified Vegan-logo is een geregistreerd handelsmerk, voor producten die geen dierlijke producten of bijproducten bevatten en die niet op dieren zijn getest.

 • 95% natuurlijke ingrediënten
  De producten van Spa of Iceland bevatten altijd 95% natuurlijke ingrediënten, wat bevestigt dat alle producten ingrediënten bevatten die direct uit de natuur komen. Spa of Iceland is in harmonie met de natuur.

 • Ontworpen in IJsland
  De producten van Spa of Iceland zijn geïnspireerd op het schone water, de frisse lucht en de geothermische energie die belangrijke elementen van de IJslandse omgeving zijn.

 • Ontspannen geur van zoete vanille, muskus, amber en exotische kokosnoot
 • Ononderbroken geur in de lucht gedurende 80 dagen
 • 100% biologisch afbreekbare blend
 • Bevat geen alcohol of glycolbasis
 • Dierproefvrij

Steek de zwarte rotanstok in de glazen houder en ze absorberen langzaam de aromatische en zachte geur in de kamer gedurende 80 dagen.

Voor meer geur, draai de stokjes om.

Plaats in een ruimte met veel beweging waar de geur zich verspreidt met de luchtcirculatie. Een geweldige plek is bij de deur, je pikt de geur op als je de kamer binnenkomt.

Wil je minder geur in de kamer dan kun je er makkelijk stokjes uit halen.

De Spa of Iceland producten zijn ontwikkeld door de IJslandse cosmetische ondernemers Haraldur Jóhannsson en Fjóla Gudrun Fridriksdóttir. Hun passie voor het maken van cosmetische producten van hoge kwaliteit die worden beïnvloed door de IJslandse natuur, komt van nature voor hen omdat ze erg om hun omgeving geven door producten te maken die puur en schoon zijn, en ook milieuvriendelijk. De producten van Spa of Iceland zijn geïnspireerd op het schone water, de frisse lucht en de geothermische energie die belangrijke elementen van de IJslandse omgeving zijn.

Gerelateerde producten

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spa of Iceland Aroma Diffuser Fjóla
Uw waardering

Gerelateerde Berichten van Spa of Iceland Aroma Diffuser Fjóla

© 2020 AboutOurBrands