Ardell Magnetic Lash - Faux Mink 817

Merk: Ardell Wimpers

Perfectioneer je meest sexy looks met Ardell Magnetic Lash Faux Mink 817!

 € 9,95
 • Koop 2 voor € 8,96 en bespaar 10%

Gratis thuisbezorgd vanaf 30,-

Bestel in onze beveiligde betaalomgeving

Garanties

 • Veilig betalen (ook achteraf mogelijk)
 • Alleen originele producten
 • Tot 30 dagen gratis ruilen & retourneren
 • Direct persoonlijke hulp bij vragen

Specificaties van Ardell Magnetic Lash - Faux Mink 817

Wimper Lengte
Lang
Wimper gelegenheid
Op stap, Date avond
Wimper vorm
Rond
Wimper style
Flirty, Glamour
Wimper soort
Faux Mink, Magnetisch

Gegevens van Ardell Magnetic Lash - Faux Mink 817

Merk: Ardell Wimpers

Ardell Magnetic Faux Mink Lash 817 zijn nepwimpers gemaakt van zijdezachte faux mink vezels en heeft een gemiddelde volheid met veel kriskras textuur.

Nu nog gemakkelijker gemaakt met de kleine maar krachtige magneten langs de band. Gebruiken met Ardell Liquid Magnetic Eyeliner.

De Ardell Magnetic Lashes zijn nu verkrijgbaar als losse strips, perfect voor gebruik met magnetische vloeibare eyeliner! Het is niet nodig om 2 magnetische wimperstrips met elkaar te verbinden.

 • Gemiddelde volume, lange lengte
 • Afgeronde wimperstijl: langwerpig in het midden met kortere binnen- en buitenhoeken
 • Kriskras wimperstijl
 • Fijne, taps toelopende uiteinden
 • Invisiband voor een naadloze look en comfort
 • Geen wimperlijm nodig

Eenvoudige applicatie in 3 stappen

 1. Lijn de wimperband uit met je natuurlijke wimperlijn om de pasvorm te controleren. Knip indien nodig het uiteinde bij.
 2. Breng twee lagen Liquid Magnetic Eyeliner aan langs de bovenste wimperlijn.
 3. Plaats magnetische wimpers op vloeibare Eyeliner terwijl de eyeliner nog halfnat is en druk voorzichtig naar beneden om ze vast te zetten.

Verwijderen

Trek de magnetische wimpers voorzichtig los en verwijder resten van de magnetische vloeibare eyeliner van de band / magneten, waarbij je ervoor zorgt dat de magneten niet van de band worden losgemaakt. Bewaar in een bakje voor hergebruik.

Om de Ardell Magnetic Liquid Eyeliner te verwijderen, veeg je voorzichtig een make-up remover op oliebasis over gesloten oogleden totdat deze schoon is.

Tips

Aanbrengen op schone en droge oogleden. Gebruik voor het beste resultaat primer voor het aanbrengen.
Als je magnetische wimpers moet verplaatsen nadat de magnetische vloeibare eyeliner is opgedroogd, trek dan langzaam de wimpers eraf en verwijder voorzichtig de magnetische vloeibare eyeliner van de band / magneten, waarbij je erop let dat je de magneten niet van de wimperband losmaakt.
Breng opnieuw lagen Magnetic Liquid Eyeliner aan voordat je de Magnetic Lashes weer bevestigt.

Let op: buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg voor gebruik je arts als je een reeds bestaande oogaandoening hebt. Stop het gebruik en raadpleeg je arts als irritatie optreedt. Gebruik alleen zoals aangegeven. Alleen voor uitwendig gebruik. Draag geen magnetische wimpers of eyeliner in of nabij een MRI-machine.

In 1971 richtten Arnold en Sydell Miller wat nu een van 's werelds best verkopende valse wimpermerken is, op. De originele Ardell wimpers zijn gemaakt om de wimpers realistische volume en lengte te geven en de natuurlijke schoonheid te versterken, maar niet te overweldigen. Ardell wimpers groeiden snel in populariteit, wat het merk ertoe aanzette om extra stijlen toe te voegen, zoals de kenmerkende Wispies, 105 en 110, maar trouw te blijven aan zijn missie om vrouwen mooie, onvergetelijke ogen te geven.

Al 45 jaar is Ardell een van de toonaangevende vernieuwers van wimpers & beauty, dus ze hebben de lat hoog gelegd.

Jazeker! Heb je ooit geprobeerd een paar nepwimpers te wassen? ... Ardell magnetische wimpers zijn anders omdat ze zonder lijm werken (uiteraard!) En ze hoeven niet te worden bedekt met mascara nadat je ze hebt aangebracht, waardoor ze super schoon blijven en altijd klaar voor gebruik.

In tegenstelling tot traditionele stripwimpers, kunnen magnetische wimpers keer op keer worden hergebruikt, maar alleen als je ze make-upvrij houdt.

Je kunt je wimpers zeker dragen tijdens elke veiligheidscontrole op de luchthaven (je mag je wimpers alleen nooit in een MRI-machine dragen!)

Nee we raden niet aan dat je met de nepwimpers van Ardell gaat slapen. Tijdens de slaap kan je nog weleens rollen of draaien en als de wimpers dan langs het kussen schuren kunnen ze eraf vallen en eventueel kwijtraken. Bovendien zou je ze ook nog kunnen beschadigen en dat zou zonde zijn!

Nee. Het aanbrengen van mascara op nepwimpers kan ervoor zorgen dat ze beschadigen. Mascara kan je alleen aanbrengen op je eigen wimpers. Al is het bij gebruik van de nepwimpers niet aan te raden hieronder nog mascara aan te brengen.

Nee er zit geen lijm bij de Ardell Magnetic Lash collectie, want dat is niet nodig! Ardell Magnetic Faux Mink kan je zonder wimperlijm aanbrengen door middel van de magneten die aan de wimpers zitten. Wel raden we aan de wimpers aan te brengen met de Ardell Magnetic Liquid Eyeliner voor meer gebruikersgemak.

Ze zijn over het algemeen veilig. Optometrist Mila Loussifova zei dat er echt geen reden tot bezorgdheid is bij het gebruik van magneten bij de ogen. Het verdient zelfs de voorkeur vanwege de afwezigheid van lijm, die schadelijke ingrediënten kan bevatten.

Gerelateerde producten

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ardell Magnetic Lash - Faux Mink 817
Uw waardering

Gerelateerde Berichten van Ardell Magnetic Lash - Faux Mink 817

© 2020 AboutOurBrands