Ardell TexturEyes Lash 576

Merk: Ardell Wimpers

Maak kennis met je nieuwe verwarde wimpers! Perfect onvolmaakte wimpers die je eigen wimpers nabootsen.

 € 7,95
  • Koop 2 voor € 7,16 en bespaar 10%

Gratis thuisbezorgd vanaf 30,-

Bestel in onze beveiligde betaalomgeving

Garanties

  • Veilig betalen (ook achteraf mogelijk)
  • Alleen originele producten
  • Tot 30 dagen gratis ruilen & retourneren
  • Direct persoonlijke hulp bij vragen

Specificaties van Ardell TexturEyes Lash 576

Wimper Lengte
Lang
Wimper gelegenheid
Overdag, Avond
Wimper vorm
Flare
Wimper style
Flirty, Glamour
Wimper soort
TexturEyes

Gegevens van Ardell TexturEyes Lash 576

Merk: Ardell Wimpers

Ardell TexturEyes Lash 576 heeft een zacht vol volume, een lange lengte, en een licht uitlopende stijl die zich in de hoek verlengt tot een subtiel, gevleugeld effect.

Stukjes textuur voegen natuurlijke definitie en nadruk toe.

De Textureyes-collectie versterkt je wimpers met een warrige textuur, vol volume en lengte voor een doorleefd, ongedaan gemaakt effect.

De rommelige, natuurlijke finish lijkt zo veel op die van jou, dat je niet weet waar je echte wimpers eindigen en deze beginnen.

Prachtig gemaakt van 100% natuurlijk haar met textuur op een comfortabele Invisiband.

  • Vol volume, lange lengte
  • Iets uitlopende stijl verlengt zich in de hoek in een subtiel, gevleugeld effect
  • Stukjes textuur voegen natuurlijke definitie en nadruk toe.
  • 100% natuurlijk haar
  • Invisiband voor een naadloze look en comfortabel dragen

Eenvoudige applicatie in 3 stappen

1. Lijn de band uit met de natuurlijke wimperlijn om de pasvorm te controleren. Snijd overtollig materiaal indien nodig bij.

2. Breng een dunne lijn Ardell Lashgrip Wimperlijm aan langs de band. Wacht 30 seconden totdat de lijm is uitgehard en plakkerig wordt.

3. Zet de wimperband vast door deze voorzichtig op de wimperlijn te drukken. Om te verwijderen, pel je eenvoudig de wimper van de buitenrand en verwijder je voorzichtig de lijm van de band om deze opnieuw te gebruiken.

In 1971 richtten Arnold en Sydell Miller wat nu een van 's werelds best verkopende valse wimpermerken is, op. De originele Ardell wimpers zijn gemaakt om de wimpers realistische volume en lengte te geven en de natuurlijke schoonheid te versterken, maar niet te overweldigen. Ardell wimpers groeiden snel in populariteit, wat het merk ertoe aanzette om extra stijlen toe te voegen, zoals de kenmerkende Wispies, 105 en 110, maar trouw te blijven aan zijn missie om vrouwen mooie, onvergetelijke ogen te geven.

Al 45 jaar is Ardell een van de toonaangevende vernieuwers van wimpers & beauty, dus ze hebben de lat hoog gelegd.

De nepwimpers van Ardell zijn absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. Let er wel op dat je voorzichtig bent met het aanbrengen en verwijderen van de wimpers om te voorkomen dat je zelf schade aan je eigen wimpers toebrengt.

Nee we raden niet aan dat je met de nepwimpers van Ardell gaat slapen. Tijdens de slaap kan je nog weleens rollen of draaien en als de wimpers dan langs het kussen schuren kunnen ze eraf vallen en eventueel kwijtraken. Bovendien zou je ze ook nog kunnen beschadigen en dat zou zonde zijn!

Dat ligt aan het soort nepwimper. Als je nepwimpers aanbrengt met lijm is er een kans dat deze los laten tijdens het zwemmen. Bij de Magnetische nepwimpers van Ardell heb je dat minder. Al raden we je natuurlijk niet aan om in een wildwaterbaan te springen met je prachtige lashes.

Jazeker! Als je de wimpers goed onderhoiud kan je er lang mee doen. Aan het einde van de dag verwijder je éénvoudig de resten lijm van de Ardell nepwimpers en leg ze vervolgens veilig in het bakje waar ze in gekomen zijn. Let er ook op dat je niet teveel wimperlijm gebruikt bij het aanbrengen en een olievrije make-up remover gebruikt.

Nee. Het aanbrengen van mascara op nepwimpers kan ervoor zorgen dat ze beschadigen. Mascara kan je alleen aanbrengen op je eigen wimpers. Al is het bij gebruik van de nepwimpers niet aan te raden hieronder nog mascara aan te brengen.

Nee er zit geen lijm bij de Ardell TexturEyes producten. Voor het aanbrengen van de wimpers raden we je de Ardell Lashgrip Heldere Wimperlijm aan. Deze kan je éénvoudig toevoegen bij de winkelwagen.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ardell TexturEyes Lash 576
Uw waardering
© 2020 AboutOurBrands