Linn Pharma Cosmetics

Collageen en Hyaluronzuur drankjes

Ga voor zekerheid

Uit verschillende onafhankelijke onderzoeken naar de inname van onder meer Collageen en Hyaluronzuur is gebleken dat deze producten zorgen voor zichtbaar minder rimpels, toegenomen elasticiteit van de huid én de afname van cellulite (sinaasappelhuid). 

We presenteren dan ook met trots twee schitterende nieuwe supplementen van onze partner Linn Pharma: Collageen Linn en Hyaluronzuur Linn.

Collageen Linn

Collageen is voor de huid één van de beste voedingssupplementen:

 • Helpt de elasticiteit van de huid te behouden
 • Maakt de huid van gezicht en lichaam gladder, zachter en soepeler
 • Zorgt voor een gladdere huid met minder rimpels en lijntjes
 • Heeft een bewezen effect op rimpels en de zichtbaarheid van cellulite
 • Klinisch een van de meest onderzochte middelen voor verbetering van de huid

Het eiwit collageen is een lijmvormend hoofdbestanddeel van steun- en bindweefsel van huid, pezen, beenweefsel, kraakbeen en tanden. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid, elasticiteit en speelt een rol bij het vernieuwingsproces van de huid.

De productie van collageen neemt na het 25ste levensjaar geleidelijk af, met verslapping en veroudering van de huid op termijn als gevolg. Bijna iedereen heeft baat bij extra inname van collageen maar doelgroepen zoals bijvoorbeeld sporters en ouderen des te meer.

Collageen Linn bevat 14 drinkbare ampullen, waarvan je er dagelijks eenvoudig één inneemt'. Eén verpakking bevat dus genoeg voor 14 dagen gebruik.

Elke ampul is 25 ml. en bevat 4 gram Collageen (gehydroliseerde collageenpeptiden). Daarnaast bevatten ze ook nog de volgende belangrijke voedingsstoffen: Zink, Koper, Vitamine B6 en Biotine. Een bijzondere combinatie van ingrediënten die zorgen voor een mooie, jonge en stralende huid.

Hyaluronzuur Linn

Hyaluronzuur is een onmisbare toevoeging aan ons gezonde lichaam.

Een ampul per dag zorgt ervoor dat:

 • De huid voldoende gehydrateerd blijft
 • De jeugdigheid langer wordt vastgehouden
 • Minder rimpels en lijntjes laat zien dan gebruikelijk voor je leeftijd
 • De huid elastisch maakt en beschermt tegen infecties
 • Wondgenezing bevordert
 • Cellulitis helpt tegengaan of verminderen

De stof is een ware vochtinbrengende krachtpatser die tot wel duizend keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden. Het speelt een cruciale rol in het gehydrateerd houden van de huid en daarmee aan een gezonde, stevige en glanzende uitstraling daarvan. Vijftig procent van al het hyaluronzuur in ons lichaam, bevindt zich in de huid.

Naarmate we ouder worden, daalt de hoeveelheid hyaluronzuur waardoor je huid vocht verliest. Terwijl je die dorstlesser juist goed kunt gebruiken. Het is daarom belangrijk om dit aan te vullen.

De drinkbare ampullen van Linn Hyaluronzuur vullen dit tekort weer aan.
Hyaluronzuur Linn bevat 14 drinkbare ampullen , waarvan je er dagelijks eenvoudig één inneemt. Eén verpakking bevat dus genoeg voor 14 dagen gebruik.

Elke ampul is 25 ml. en bevat 100 milligram Hyaluronzuur (Natriumhyaluronaat). Daarnaast bevatten ze ook nog de volgende belangrijke voedingsstoffen: ZInk, Koper, Vitamine B6 en Biotine. Een bijzondere combinatie van ingrediënten die zorgen voor een mooie, jonge en stralende huid.

Koop Hyaluronzuur nu.

© 2020 AboutOurBrands