Collageen Linn supplement

Bevordert een zichtbaar jongere huid. ondersteunt de huidelasticiteit. Helpt haar en nagels mooi te houden vermindert nieuwe rimpels, fijne lijntjes en de zichtbaarheid van sinaasappelhuid.

 € 19,95
 • Bestel 2 voor € 17,96 p.st. en bespaar 10%
 • Bestel 4 voor € 15,96 p.st. en bespaar 20%
Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Bestel voor 17:00 en je krijgt het morgen

Onze garanties

 • Altijd alles op voorraad
 • Alleen originele producten
 • Tot 30 dagen gratis ruilen & retourneren
 • Direct persoonlijke hulp bij vragen

 • Klantbeoordeling 9.5/10

Specificaties van Collageen Linn supplement

Vrij van
Alcohol, Parabenen, Sulfaten
HuidType
Probleemhuid, Rijpere huid / anti-aging, Vermoeide huid
Huidprobleem
Gevoelige huid, Rimpels

Beschrijving van Collageen Linn supplement

Collageen is een van de belangrijkste lichaamseigen bestandsdelen dat zorgt voor stevige botten, spieren en een gave, rimpelloze huid.

Tot het 25e levensjaar produceren we dit goedje moeiteloos, daarna neemt de aanmaak geleidelijk aan af. Na 50 jaar maakt ons lichaam nauwelijks nog collageen aan, waardoor de eerste rimpels en cellulitis zich aandienen en spieren en gewrichten stijver worden. Ook externe factoren, zoals teveel zonnen, suikers en roken, kunnen de collageenvezels in onze huid stuk maken.

Vrijwel iedereen heeft baat bij extra inname van collageen, mensen op leeftijd en sporters des te meer.

Collageen is een van de best onderzochte voedingssupplementen en zorgt er voor dat:

 • De huid elastisch blijft.
 • Stroeve huid haar glad-, zacht- en soepelheid hervindt.
 • Minder rimpels en lijntjes laat zien dan gebruikelijk voor uw leeftijd.
 • Cellulitis helpt tegengaan of verminderen.
 • Als hoofdbestanddeel fungeert voor sterke pezen, beenweefsel, kraakbeen, tanden en nagels

We adviseren u de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 1 ampul per dag niet te overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Schud het buisje goed, alvorens deze te drinken, en bewaar deze buiten het bereik van kinderen.

Effecten van de behandeling zijn na ongeveer drie maanden zichtbaar. Aanbevolen is dan ook het gebruik van de ampullen voor minimaal deze periode of langer.

Rimpels
Deelnemers aan een studiegroep lieten, na het gebruik van extra callogeen, een aanzienlijke statische afname zien van rimpediepte rondom de ogen. Na een maand lag dit op een afname van gemiddeld 7,2%.

Na twee maanden was dit maar liefst 20,1%. De maximale afname van rimpels bij een van de deelnemers bleek zelfs 49,9%.

Elasticiteit
Met behulp van zuigkracht en de inname van callogeen werd de huidelasticiteit van vrouwen tussen de 35 en 55 jaar getest. Na een maand werd er een statistische verbetering vastgesteld tegenover de vrouwen die een placebo kregen toegediend.

Nog eens een maand later zagen doktoren een hogere elasticiteit en zag men dat de toediening van collageen positieve effecten had op huidvochtigheid en verdamping van de huid.

Cellulitis
Over een periode van zes maanden werden vrouwen tussen de 24 en 50 jaar die Callogeen Linn gebruikten gevolgd. Het onderzoek toonde een significante afname van cellulitis aan, een betere textuur van de huid (met name op de dijen) en een aanzienlijke verbetering van de dichtheid van de huid.

Welke stoffen zitten er in dit Collageen Linn?

 • De werkzame stof in dit middel is Collageen
  Versimpelt spreken we van een lijmvormend eiwit dat een belangrijk onderdeel vormt van ons bindweefsel. In de ampullen is dit stofje verwerkt in een gehydroliseerde collageenpeptiden vorm, welke uitvoeriger is verwerkt dan normaal collageen. Deze pure eiwitten hebben specifieke aminozuren en een laag moleculair gewicht, waardoor het al binnen enkele minuten na inname door het lichaam wordt opgenomen.
 • Zink
  Zink speelt een grote rol in de vorming van eiwitten en is belangrijk bestandsdeel voor een sterk immuunsysteem en het natuurlijke heelproces bij verwondingen.
 • Koper
  Koper bevordert de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Daardoor behoudt je huid elasticiteit en kracht en voorkomt het dat de huid gaat rimpelen of verzakken. Bovendien bevat koper een antibacteriële bestandsdelen die infecties kan helpen voorkomen. 
 • Vitamine B6
  Essentiele bouwstenen worden aangemaakt met behulp van Vitamine B6. Ze vormen dan ook een belangrijk onderdeel van Collageen Linn. Ze helpen onder anderen mee aan het bouwen van een beschermende muur die aanvallen op en in de huid weren. Bovendien maken ze de eerder genoemde eiwitten aan, waarmee ze de uiteindelijke werking van collageen versterken.
 • Biotine
  Om de stofwisseling van eiwitten op een natuurlijke manier te laten verlopen, is biotine nodig. Deze vitamines voeden je huid van binnenuit en dragen tevens bij aan een levendige conditie van nagels en haar.

Hoe ontvang ik Collageen Linn?

De drinkbare vitaminen zijn lichtgelig tot haast kleurloos en hebben een lichtfrisse citrus-smaak. Alsof u een glaasje sinas of sinaasappelsap drinkt.

Elke verpakking bevat 14 grijskleurige 25 ml ampullen, welke gemakkelijk zijn te openen met een schroefdop. Voldoende voor twee weken dagelijks gebruik.

Niet van toepassing

Linn Pharma is specialist in private labels van cosmetica, zelfzorgmedicatie en vrij verkrijgbare geneesmiddelen. Linn Pharma heeft meer dan 20 jaar ervaring in farma en healthcare.Linn Pharma heeft een groot internationaal netwerk, uitgebreide expertise op het gebied van Regulatory Affairs en gespecialiseerd in de afwikkeling: van ontwikkeling tot en met logistiek.

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Collageen Linn supplement
Uw waardering
© 2020 AboutOurBrands